Поточний спецпроект
МОЗОК ЧАС

Закінчилась перша конференція УТІМ

Закінчилась перша конференція УТІМ 10 грудня 2022

Сьогодні закінчилась перша конференція Українського товариства інсультної медицини. 

Протягом трьох днів у слухачів була можливість прослухати доповіді лікарів з різних регіонів України та з закордону стосовно профілактики, діагностики, лікування та реабілітації. 

В конференції взяли участь 820 лікарів, медичних сестер, реабілітологів та інших спеціалістів, які займаються проблемами гострого мозкового інсульту. 

Протягом конференції четверо лікарів отримали нагороди-подяки за внесок в розвиток інсультної допомоги в Україні. Ми вітаємо з нагородами Юрія Чередніченко (Дніпро), Юлію Власійчук (Херсон-Київ), Євгена Шепотинніка (Маріуполь) та Ельзу Сандсет (Осло, Норвегія) 

ГО "УТІМ" вдячна кожному медичному працівнику за вклад в розвиток української інсультної мережі, за вашу роботу та відданість справі та за довіру до Українського товариства інсультної медицини. 

В останній день на спеціальному засідання членів УТІМ була представлений звіт роботи за рік товариства. Зі звітом ви можете ознайомитись за посиланням. 

УТІМ збільшує кількість комітетів в товаристві. Якщо у вас є бажання долучитись до роботи в одному з нових комітетів, їх перелік ви можете побачити у звіті, напишіть будь ласка нам на електронну адресу utim.org.ua@gmail.com 

Створюємо інсультну допомогу разом!