Поточний спецпроект
МОЗОК ЧАС

Закінчився перший день восьмої конференції Європейської організації інсульту, яка проходить у місті Ліон, Франція

Закінчився перший день восьмої конференції Європейської організації інсульту, яка проходить у місті Ліон, Франція 04 травня 2022

Окрім основних дуже важливих доповідей, наші європейські друзі підтримали Україну та українських лікарів, які лікують гострий мозковий інсульт.

Українські лікарі мали нагоду розповісти про поточний стан справ з інсультною допомогою в Україні. 

Окрім онлайн лекції, яку доповів Юрій Фломін, вона є постійно доступною в додатку конференції та на платформі конференції, сьогодні відбулось онлайн засідання, присвячене Україні. Головувала на ньому керівниця спеціально створеної робочої групи від Європейської організації інсульту та Світової організації здоровʼя ТF4Ukraine, Франческа Романа Пеццела розповіла про поточний стан надання допомоги та види активності які присвячені Україні, а також Валерія Касо та Майкл Мазія презентували відео інтервʼю, які були записані з українськими лікарями, Дмитром Лебединцем, Павлом Лебединцем та Мариною Гуляєвою.

Ми щиро вдячні за підтримку Європейській організації інсульту в рамках конференції. Завдяки цій підтримці понад 200 лікарів з України змогли взяти участь в конференції як в онлайн режимі, так і безпосередньо у Ліоні. 

Створюємо інсультну допомогу разом